Onze beloften

Geen toegevoegde suiker

Alle Sunland-producten bevatten alleen natuurlijke suiker.

Duurzame verpakkingen

Onze glazen flessen zijn gemaakt van 85% gerecycled glas.

Fantastische smaak

Wij maken heerlijke sappen en perfecte sapmelanges met een bijzondere twist!

Duurzame verpakkingen

Sunland-dozen zijn verpakt in ecologisch, ruimtebesparend materiaal van Tetra Pak, waardoor het gebruik van plastic met maar liefst 20% wordt verminderd. Niet alleen dat: we hebben ook het recht verdiend om het FSC-logo te dragen, voor ons goede bosbeheer. Specifiek; voor elke partij karton die we gebruiken, planten we een boom.

De glazen flessen die Sunland Fruit and Vegetable gebruikt zijn gemaakt van 85% gerecycled glas.

43% minder CO2-uitstoot

Onze industrie heeft een enorme evolutionaire sprong gemaakt. Dankzij het gebruik van ijskoude glazen bollen krijgen de heerlijke sapsmaken geen kans meer om te ontsnappen. Het resultaat? Nog betere smaak! Bovendien neemt concentraat veel minder transportruimte in beslag dan kratten vol sap en schillen, en dat reduceert de CO2-uitstoot drastisch: met 43% om precies te zijn!

Toegewijd aan de natuur

Bij Sunland geloven we dat het leveren van topsmaak en topkwaliteit hand in hand gaan met het eren en respecteren van onze natuurlijke hulpbronnen. Dit doen we door samen te werken met leveranciers en partners die hun energie- en waterverbruik jaar op jaar verminderen, evenals hun CO2-uitstoot.

Check out our products!